Ulei Esential de Grapefruit 10ml Adams Vision

Produs nou

Benefic pentru tratamente capilare, tratarea rigiditatii, a crampelor, a problemelor musculare, ingrijeste tenul gras, elimina retentia de apa, purificare aerul.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

16,00 RON

Descriere:

Uleiul esential de grapefruit este un ulei relaxant si pastreaza pielea curata. De asemenea, este foarte benefic pentru tratarea rigiditatii, a crampelor si a problemelor musculare. Este un ingredient potrivit pentru ingrijirea tenului gras, pentru tratamente capilare si retentii de apa. Purifica aerul, creeaza o atmosfera optimista. Acest ulei ofera mereu un sentiment reconfortant, de prospetime si stare de bine.
Uleiul esential de Grapefruit se poate folosi bine in amestecuri cu Bergamot, Lavanda si multe alte uleiuri esentiale.
Modul de intrebuintare in aromaterapie:
Inhalatiile sunt foarte potrivite pentru tratarea problemelor respiratorii, a racelilor, gripei si pentru pregatirea tenului in vederea unui tratament cosmetic. Pentru aceasta, se toarna intr-un vas 1 l de apa clocotita si se adauga 3-4 picaturi de ulei. Vaporii degajati se inspira stand aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare.
Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esentiale. Pentru o sedinta de masaj se adauga 4-6 picaturi de ulei esential in aproximativ 10 ml ulei de masaj.
Baia este o cale foarte placuta si totodata eficienta de a folosi uleiurile prin relaxarea care o induce apa calda si prin faptul ca porii se dilata, pemitand uleiului sa patrunda prin tegumente. Uleiurile se adauga inainte de a incepe baia si nu mai devreme, deoarece datorita caldurii ele se evaporeaza foarte usor. Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute.
• O compresa fierbinte este un mod eficient de a trata multe probleme ale pielii, ca de exemplu injectiile, sau durerile mulsculare de natura reumatica. Cantitatea de ulei depinde de suprafata pielii pe care aplicati compresia: 2 picaturi pentru suprafete mici, 6-8 picaturi pentru suprafete mari.
Candela (lampa) odorizanta se foloseste pentru a aromatiza camera, pentru a genera o stare de spirit pozitiva, tonica, sau dimpotriva de relaxare, sau pur si simplu pentru a crea o atmosfera speciala. Pentru aceasta, se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea.
Administrare:
A se folosi pentru uz extern.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ulei Esential de Grapefruit 10ml Adams Vision

Ulei Esential de Grapefruit 10ml Adams Vision

Benefic pentru tratamente capilare, tratarea rigiditatii, a crampelor, a problemelor musculare, ingrijeste tenul gras, elimina retentia de apa, purificare aerul.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare