Tensiometru Automat de Brat A200 MicroLife

Produs nou

Primul tensiometru din lume care detectează fibrilaţia atrială cu o precizie de 99%! simplu de utilizat si precis, este recomandat în special pentru măsurarea tensiunii arteriale la domiciliu.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

360,00 RON

caracteristici-tensiometru-digital-de-brat-automat-MicroLife-BP-A200-Afib

 • Măsurări de mare acurateţe cu AFIB (Detectarea Fibrilaţiei Atriale) şi MAM (Metoda Mediei Microlife)
 • Validat clinic (conform protocolului BHS – British Hypertension Society)
 • Recomandat de medici

Specificatii tehnice:

Manseta: 22-42 cm

Memorare: 200 masuratori cu data / ora

Temperatura de funcţionare:
• 10 - 40 ˚C
• 15 - 95 % umiditate relativă maximă

Temperatura de păstrare: 
• -20 - +55 ˚C / -4 - +131 ˚F
• 15 - 95 % umiditate relativă maximă

Greutate: 560 g (inclusiv bateriile)

Dimensiuni: 152 x 92 x 42 mm

Metoda de măsurare: oscilometric, corespunzător metodei Korotkoff: Faza I sistolic, Faza V diastolic

Domeniul de măsurare:
20 - 280 mmHg – tensiune arterială
40 - 200 bătăi pe minut – puls

Domeniu de afișare a presiunii manșetei: 0 - 299 mmHg

Rezoluţie: 1 mmHg

Precizie statică: presiune în intervalul ± 3 mmHg

Precizia pulsului: ±5 % din valoarea măsurată

Sursa de tensiune: • 4 baterii de 1,5 V; format AA
• Adaptor de reţea 6V CC, 600 mA (opţional)

Standarde de referinţă: EN 1060-1 /-3 /-4; IEC 60601-1; IEC 60601-1-2 (EMC)

Continut:

 • tensiometru digital de brat Microlife A200 cu manseta pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22-42 cm
 • adaptor priza
 • baterii
 • soft si cablu USB pentru conectarea la PC (softul este in limba engleza / germana / franceza / italiana / rusa / spaniola)
 • geanta pentru pastrare / transport
 • manual de utilizare in limba romana
 • certificat de garantie

Producator: Microlife - Elvetia

Garantie: 5 ani

Descriere:

Acest aparat de măsurat tensiunea arterială Microlife este un instrument medical sigur pentru efectuarea de măsurări pe braţul superior (de la umăr la cot). Este simplu de utilizat, precis și este recomandat în special pentru măsurarea tensiunii arteriale la domiciliu. Acest instrument a fost proiectat în colaborare cu medici și testele clinice au dovedit precizia măsurării ca fiind extrem de ridicată.


Metoda de detecţie AFIB elaborată de Microlife este cea mai avansată tehnologie din lume pentru detectarea precoce a fibrilaţiei atriale (AFIB) și a hipertensiunii arteriale. Aceștia sunt cei doi factori de risc major, care în timp pot crește riscul bolilor cardiovasculare și al atacului cerebral. Este important să detectaţi fibrilaţia atrială și hipertensiunea într-un stadiu incipient, chiar dacă probabil nu resimţiţi niciun simptom. Un tratament corespunzător poate reduce riscul unui atac cerebral. Din acest motiv, este recomandabil să vă prezentaţi la medic dacă aparatul dă un semnal de AFIB în timp ce vă măsuraţi tensiunea. Algoritmul AFIB creat de Microlife a fost investigat clinic de către cercetători proeminenţi din mediul clinic și s-a demonstrat că aparatul detectează pacienţii cu AFIB cu o precizie de 97-100%. 

Tensiometrul este testat în concordanţă cu protocolul British Hypertension Society (BHS - Societatea Britanică de Hipertensiune Arterială).

caracteristicile-Tensiometrului-digital-de-brat-automat-MicroLife-BP-A200-Afib


Date importante despre fibrilaţia atrială (AFIB)

Ce este fibrilaţia atrială (AFIB)?
În mod normal, inima se contractă și se relaxează în mod regulat. Anumite celule din inima dumneavoastră produc semnale electrice care o determină să se contracte și să pompeze sânge. Fibrilaţia atriala apare atunci când în cele două camere superioare ale inimii, numite atrii, sunt prezente semnale electrice rapide, dezorganizate, care provoacă contracţii foarte rapide și neregulate ale acestora (adică fibrilaţie). Fibrilaţia atrială este cea mai comună formă de aritmie cardiacă (sau tulburare de ritm). Se poate trăi cu fibrilaţie atrială, dar aceasta poate provoca și alte probleme de ritm, oboseală cronică, crize cardiace și - cel mai rău dintre toate - atac cerebral. De aceea aveţi nevoie de un medic pentru a vă ţine problema sub control.

Cum îmi afectează AFIB familia sau pe mine?
Unul din șase atacuri cerebrale are legătură cu AFIB. În timp ce la o persoană de peste 65 ani ne putem aștepta la fibrilaţie atrială, iată că aceasta poate să apară și la indivizi de numai 40 ani. Diagnosticarea timpurie ajută la reducerea riscului de atac cerebral.

Microlife oferă o cale comodă de detectare a AFIB (numai în modul MAM)
A-ţi cunoaște tensiunea arterială și a afla dacă tu sau famillia ta aveţi AFIB ajută la reducerea riscului de infarct. Metoda de detecţie oferită de Microlife permite evidenţierea AFIB chiar în timpul măsurării tensiunii arteriale.

Factori de risc pe care îi puteţi controla
Atât tensiunea arterială cât și AFIB sunt factori de risc consideraţi «controlabili» în cazul atacului cerebral. A-ţi cunoaște tensiunea arterială și a afla dacă ai sau nu AFIB este primul pas în prevenirea proactivă a atacului cerebral.


Microlife

Conectarea la calculatorul personal (PC)

 • Acest instrument se poate folosi conectat la un calculator personal (PC) care rulează programul «Microlife Blood Pressure Analyser (BPA)». Datele din memorie se pot transfera prin conectarea la calculator cu ajutorul unui cablu de date.
 • În cazul în care CD-ul și cablul nu sunt incluse, descărcaţi soft-ul BPA de pe www.microlife.com si folosiţi un cablu USB standard.

Tehnologia MAM (Microlife Average Mode) – „metoda mediei Microlife”

Microlife Average Mode (MAM)

Consta in efectuarea a 3 masurari succesive, urmate de analiza si interpretarea automata a valorilor obtinute, pentru a oferi un rezultat cat mai apropiat de valoarea reala a tensiunii arteriale. Tensiometrele Microlife prevazute cu aceasta tehnologie au primit ratingul maxim A/A din partea Societatii Britanice de Hipertensiune pentru precizie si simplitate in utilizare.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tensiometru Automat de Brat A200 MicroLife

Tensiometru Automat de Brat A200 MicroLife

Primul tensiometru din lume care detectează fibrilaţia atrială cu o precizie de 99%! simplu de utilizat si precis, este recomandat în special pentru măsurarea tensiunii arteriale la domiciliu.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare