Visilife Health 30cps Vitaslim

Produs nou

Sprijina sistemul cardiovascular, nervos, imunitar, osteoarticular, normalizeaza tensiunea arteriala, colesterolul, incetineste imbatranirea, elimina stresul si oboseala, marește capacitatea la efort fizic și mental.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

63,00 RON

Descriere:

Visilife Health este de 47 de ori mai puternic decât uleiul de peşte şi de 34 de ori mai puternic decât coenzima Q10*. Neobişnuitul produs omega-3 conţine Krill Oil (KO) – ulei pur ecologic, obţinut din creveți antarctici (krill).

Visilife Health are o eficienţă mult mai mare şi asigură rezultate mult mai bune chiar în doze extrem de mici. Acest lucru se datorează formulei sale naturale, în care acizii graşi omega-3 sunt de acelaşi tip cu celulele din organismul uman.


Visilife Health еste un produs omega-3 neobişnuit, extras din creveţi antarctici (krill). Acesta este o sursă bogată de acizi graşi esenţiali omega-3 (EPA şi DHA), precum și de puternicul antioxidant astaxantina, vitamina A, vitamina E, vitamina B4 (colină) şi bioflavonoizi. 


100% Ingrediente Proaspete
FARA CONSERVANTI
FARA ZAHAR
FARA OMG


Produsele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.


Recomandari: 

Colesterol si probleme cardiovasculare:

Rezultatele arată clar că, Visilife HEALTH (ulei de krill) reduce colesterolul și trigliceridele, și le menține în limite normale. Reduce nivelul colesterolului „rău” (LDL), și mărește nivelul colesterolului „bun” (HDL). Eficiența produsului Visilife HEALTH este de 7 ori mai mare decât uleiul de pește, chiar și în doze zilnice mici*.

Numeroase studii clinice sunt dovada efectelor benefice ale acizilor grași omega-3 asupra sănătății inimii. Datorită acizilor grași unici omega-3 din compoziția sa, Visilife HEALTH contribuie la funcționarea inimii și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Având în vedere activitatea anticoagulantă a acizilor grași omega-3, Visilife HEALTH este, de asemenea, potrivit persoanelor predispuse formării de cheaguri (trombilor) în sânge.


Dureri Articulare Și Artrita

Durerea și rigiditatea la nivelul articulațiilor scad semnificativ după administrarea de Visilife Health*. Se îmbunătățește mobilitatea. Rezultatele arată, de asemenea, o scădere semnificativă a inflamării articulațiilor, benefică în special pentru persoanele care suferă de osteoartrită și artrită reumatoidă.


Concentrație Scăzută Și Tulburări De Memorie

Administrarea de Visilife HEALTH îmbunătățește memoria și puterea de concentrare*. Mărește capacitatea la efort fizic și mental. Reduce senzația de oboseală și epuizare. Toate acestea se datorează acizilor grași omega-3, care sunt un element structural esențial al celulelor creierului uman.


Dureri Menstruale

Visilife HEALTH reduce considerabil disconfortul premenstrual la femei*. Limitează luarea în greutate înainte de menstruație și reduce durerile abdominale. Reduce apariția depresiei și iritabilității.


Imunitate Și Îmbătrânire

Puterea antioxidantă a Visilife HEALTH păstrează celulele sănătoase, care este o condiție esențială pentru încetinirea îmbătrânirii. Eliberează stresul acumulat și estompează impactul negativ asupra sănătății și aspectului exterior. Contribuie la menținerea stării normale a pielii (reduce arderea) prin expunerea prelungită la plajă. Îmbunătățește imunitatea, lucru deosebit de valoros în epidemiologie.

Efectul şi calităţile produsului sunt garantate de tehnologia unică de încapsulare (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel). Datorită tehnologiei Licaps® Visilife Health nu are gust sau miros neplăcut.

Uleiul de krill (krill oil) a fost extas din creveții care se găsesc în apele antarctice adânci, numit krill (Krill). Acest lucru garantează faptul că acesta nu este contaminat cu toxine, pesticide, mercur şi alte metale grele. Uleiul de krill este o sursă bogată de acizi graşi esenţiali omega-3, mai ales de EPA (acid eicosapentaenoic) şi DHA (acid docosahexaenoic), precum şi de puternicul antioxidant astaxantină şi de vitamina А, vitamina Е, vitamina В4 (colină) şi bioflavanoide. DHA asigură funcţionarea normală a retinei şi ochilor. Acesta este o componentă importantă a membranelor celulare ale structurii cerebrale şi administrarea ei favorizează activitatea neuro-psihică şi echilibrul, fortifică memoria. EPA are un rol direct la menţinerea în limite normale a nivelului trigliceridelor şi colestreolului. Participă în reglarea activităţii cardiace şi ajută funcţiile naturale antiinflamatorii ale celulelor. Astaxantina contribuie la reducerea stării de oboseală şi de slăbiciune, sporește buna dispoziție şi concentrarea.

INGREDIENTE  
 

CANTITATE
în 1 capsulă

Ulei de krill (Superba™ krill оil (KO)

  500 mg
 

2 capsule Visilife Health – doză de menţinere pentru administrarea pe o perioadă îndelungată de timp, conţin:

Total acizi graşi Omega-3  300 mg
  Acid eicosapentaenoic (EPA)   150 mg
  Acid docosahexaenoic (DHA)   90 mg
Total acizi graşi Omega-6  20 mg
Total fosfolipide  400 mg
  Fosfatidilcolină  320 mg
  Fosfatidilserină  4–8 mg
  Alte fosfolipide  72–76 mg
Acizi graşi Omega-9  100 mg
Astaxantină (antioxidant)  1,25 mg

Fără conţinut de metale grele, dioxine, pesticide, trans-grăsimi şi conservanţi.


Cum Se Administrează Visilife Health?

A se administra în timpul mesei sau imediat după aceasta.

În valori crescute ale colesterolului şi trigliceridelor: Primele 2-4 săptămâni câte 2 capsule de 2 ori pe zi, după care o doză de menţinere de 1-2 capsule pe zi timp de cel puţin 3 luni.

În dureri articulare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puţin 3 luni.

În tulburări de memorie și concentrare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puţin 3 luni.

În dureri menstruale: Câte 4 capsule pe zi cu 8 zile înainte de menstruaţie şi 2 zile în timpul menstruaţiei.

Pentru imunitate: Câte 1-2 capsule pe zi timp de cel puţin 3 luni. Pentru copiii de peste 4 ani – câte 1 capsulă pe zi.


Contraindicaţii: 

Nu sunt cunoscute. Nu se recomandă persoanelor alergice la peşte şi produse de peşte sau cu probleme de coagulare a sângelui

Prezentare:

30 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Visilife Health 30cps Vitaslim

Visilife Health 30cps Vitaslim

Sprijina sistemul cardiovascular, nervos, imunitar, osteoarticular, normalizeaza tensiunea arteriala, colesterolul, incetineste imbatranirea, elimina stresul si oboseala, marește capacitatea la efort fizic și mental.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare