DetoxiColon 480gr Dacia Plant

Produs nou

Produs 100% natural cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala, slabire, remodelare corporala, detoxifiere, reducerea poftei de mancare.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

76,72 RON

Descriere:

Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinală. Formula sa originală concentrată se bazează pe acţiunea sinergică a 15 plante medicinale, completată eficient de mineralul Zeolit.

Modul de acţiune:

La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali. Formula complexă de plante realizează fluidificarea şi eliminarea depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului.

Efecte conexe cu detoxifierea:

Datorită proceselor de purificare intensă pe care le produce, utilizarea DetoxiColon-ului este totodată o metodă de ameliorare a problemelor care apar în societatea modernă:  stres, oboseală cronică, tulburări de natură psiho-emoţională, căderea părului, mirosuri corporale neplăcute.

Contribuie La:

- accelerarea tranzitului intestinal,
- curăţarea mecanică a pereţilor intestinali şi eliminarea depunerilor aderente de la nivelul colonului (placa de mucoid reprezentând o sursă de intoxicare lentă pentru întregul organism),
- eliminarea toxinelor din intestin,
- eliminarea florei de putrefacţie şi de fermentaţie din intestin,
- reducerea absorbţiei glucidelor, colesterolului şi trigliceridelor din intestin,
- reducerea poftei de mâncare şi instalarea stării de saţietate, putând fi administrat ca adjuvant în curele de slăbire.

Precautii:

Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon. 

Reactii adverse: 

Produsul este în general bine tolerat, rareori putând aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pâna la disparitia simptomelor. 

Contraindicatii:

Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, histerectomie (sub 1 an), copii sub 12 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Deoarece produsul conţine plante estrogenice, este contraindicat în afecțiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, chisturi ovariene, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale).

Ingrediente:

in (Linum usitatissimum) – semințe (37%); psyllium (Plantago ovata) – semințe (36%); zeolit - tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit (4,5%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – rădăcini (3%); anason (Pimpinella anisum) - fructe (2%); anghinare (Cynara scolymus) – frunze (2%); chimen (Carum carvi) - semințe (2%);coriandru (Coriandrum sativum) – fructe (2%); cruşin (Rhamnus frangula) – scoarță (2%); fenicul(Foeniculum vulgare) – fructe (2%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) – părți aeriene (2%); senna (Cassia angustifolia) – părți aeriene (2%); afin (Vaccinium myrtillus) – fructe (1%); ghimbir (Zingiber officinale) – rizomi (1%); merişor (Vaccinium vitis-idaea) – extract hidroalcoolic 25% din fructe (1%); aloe (Aloe vera) – extract hidroalcoolic 20:1 din părți aeriene (0,5%).

Administrare:

Adulţi: 2-6 linguriţe pe zi (8-24 grame). Administrarea  începe cu 2 linguriţe de preparat pe zi, în   primele 3 zile ale curei. Se creşte doza apoi gradat, cu câte o linguriţă pe zi, până se ajunge la maxim  6 lingurițe pe zi. În cazul persoanelor cu constituţie robustă și greutate corporală mare (peste 90 kg), se poate creşte doza până la maxim 8 lingurițe (32 de grame) de preparat pe zi (dacă după prima săptămână de cură nu apar 2-3 scaune pe zi). 
Copii şi tineri între 12 şi 18 ani: 1-3 lingurițe pe zi (4-12 grame).

Cantitatea recomandată  se amestecă cu 250 ml (o cană) de apă, suc de fructe sau iaurt şi se consumă imediat. Este foarte important ca, imediat după fiecare administrare, să se consume încă minim 250 ml (o cană) de apă. Doza recomandată se poate consuma integral dimineaţa (cu minim 30 de minute înaintea mesei), sau se poate împărți pe parcursul zilei în două prize: dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30 minute înaintea mesei şi seara, la 2 ore după masă. 
Pentru dozarea preparatului se va utiliza linguriţa din interiorul flaconului (1 linguriţă =aproximativ 4g de produs).

Durata unei cure cu DetoxiColon este de 3 săptămâni (21 de zile). Pentru obţinerea unor efecte stabile în timp este importantă reluarea acesteia de 2-4 ori pe an (la schimbarea anotimpurilor). 
În cazul problemelor intestinale persistente, precum și atunci când se dorește o foarte bună detoxifiere corporală, se vor realiza 2-3 cure succesive, cu o pauză de 10 zile între ele. În intervalul de 10 zile dintre două cure succesive cu Detoxicolon, se recomandă administrarea  produsului  Spirulină și Ganoderma (câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei). Datorită aportului de minerale și vitamine, conținutului ridicat de clorofilă, efectelor de creștere a oxigenării celulare și de stimulare a imunității, comprimatele pe bază de Spirulină și Ganoderma continuă procesele de detoxifiere, regenerează organismul și ajută la refacerea florei intestinale.

În cazul curelor de slăbire produsul se administrează în două prize, dimineaţa şi seara.  Prin procesul de hidratare a fibrelor din compoziţia sa, Detoxicolon își mărește volumul în stomac, generând senzaţia de saţietate. Pentru creşterea eficienţei, în curele de slăbire, se recomandă ca după ora 18 să se evite consumul de alimente. Respectarea indicaţiilor generale de dietă menţionate mai jos se poate dovedi un ajutor important pentru o slăbire rapidă realizată pe o bază sănătoasă și echilibrată, fără a supune organismul la suprasolicitări.

Recomandări de dietă:

În cazul în care se doreşte să se obţină o eficienţă maximă cu produsul Detoxicolon, se recomandă ca, pe întreaga perioadă a curelor, regimul alimentar să fie bazat în proporţie de cca. 80% pe consumul de legume, fructe, cereale integrale, seminţe oleaginoase (nuci, alune, migdale, fistic, caju etc.) şi uleiuri vegetale naturale obţinute prin presare la rece. În plus, se recomandă evitarea consumului de: zahăr, dulciuri rafinate, băuturi carbogazoase, carne, prăjeli şi grăsimi de origine animală, alcool, cafea şi ceai negru.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

DetoxiColon 480gr Dacia Plant

DetoxiColon 480gr Dacia Plant

Produs 100% natural cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala, slabire, remodelare corporala, detoxifiere, reducerea poftei de mancare.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare