Tinctura Silueta 100ml Santo Raphael

Produs nou

Reduce greutatea corporala excesiva prin stimularea eliminării reziduurilor intestinale şi a lichidelor reţinute în exces în corp.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

24,50 RON

Descriere:

Silueta extract hidroalcoolic vizează reducerea greutăţii corporale excesive, prin stimularea eliminării reziduurilor intestinale şi a lichidelor reţinute în exces în corp. Preparat din plante medicinale cu valoare terapeutică ridicată, după o reţetă originală concepută şi utilizată de medicii din clinicile Steaua Divină. Metoda de procesare asigură concentraţia maximă a principiilor active.

Afectiuni:

Cura de slabire

Diuretic

Eliminarea excesului de apa

Obezitate

Ingrediente:

Afin (Vaccinium myrtillus), Busuioc (Ocimum basilicum), Coada-şoricelului (Achillea millefolium), Mesteacăn (Betula pendula), Senna (Cassia angustifolia), alcool etilic alimentar (min. 30 % vol.), apă demineralizată.

Utilizare:

Adulţi şi copii peste 14 ani: câte o linguriţă într-un pahar cu apă, de 3x/ zi, după masă.

Copii între 12 şi 14 ani: cîte o linguriţă într-un pahar cu apă, de 2x/zi, după masă.

La copii se recomandă administrarea extractului hidroalcoolic în apă călduță, pentru evaporarea conținutului de alcool. 

Pentru un efect optim, se recomandă a fi administrat în cure de 3 luni, împreună cu produsele Silueta capsule și Silueta shake.

Contraindicatii:

Afecţiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, sarcină, alăptare, copii sub 12 ani, oboseală cronică, scădere ponderală accentuată, alergie la oricare dintre componentele produsului. Reacţii adverse: la depăşirea dozelor, poate apare diaree. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Interacţiuni medicamentoase: nu se administrează cu antibiotice şi alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool. Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic Produsul nu conține aditivi alimentari! Nu se aplica local in caz de rani deschise. Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma de preferință până la: vezi pe ambalaj. A se agita înainte de utilizare. A se feri de lumină. A se păstra la temperaturi între 10-25 grade C Produsul poate conţine particule de plantă în suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.

Conditii de pastrare:

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi între 10-25°C.

Prezentare:

100ml

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tinctura Silueta 100ml Santo Raphael

Tinctura Silueta 100ml Santo Raphael

Reduce greutatea corporala excesiva prin stimularea eliminării reziduurilor intestinale şi a lichidelor reţinute în exces în corp.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare