Site-ul frosty.ro, este detinut si administrat de societatea comerciala Chilli Services S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 33110719, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5168/2014, cu capital social in valoare de 200 RON si cu sediul in Bucuresti, sector 6, str. Sibiu, nr. 18, Romania. Tel.: 0730.410.783, e-mail: contact@frosty.ro

Navigarea pe site-ul frosty.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos, orecum si a celor din sectiunile Comenzi si livrare si Modalitati de plata.

Site-ul frosty.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire (inclusiv de la sectiunile Comenzi si livrare si Modalitati de plata), fara nici un fel de notificare prealabila.

In cazul neintelegerilor intre Chilli Services SRL si beneficiar, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Definitiile termenilor folositi in continuare

Utilizator – orice vizitator al site-ul frosty.ro.

Client - orice persoana fizica sau persoana juridica ce plaseaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in comanda plasata, care urmeaza a fi furnizate / prestate de catre Chilli Services SRL, clientului.

Comanda - modalitatea electronica (document) de comunicare intre vanzator si client prin care clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si de a face plata acestora.

Vanzator – societatea comerciala Chilli Services SRL S.R.L., cu datele de identificare mentionate anterior.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator, prin care vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse si servicii. Comanda poate fi in forma initiala in care a fost plasata de catre client sau modificata conform stocului, avand si acordul clientului in acest sens.

Curier – orice persoana juridica care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturile de proprietate intelectuala privind frosty.ro

Continutul site-ului frosty.ro este integral proprietatea Chilli Services SRL si a furnizorilor sai cu care acesta are relatii contractuale si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Chilli Services SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Frosty si logo-ul frosty.ro sunt marci inregistrate la OSIM ale Chilli Services SRL.

Exonerarea de raspundere a frosty.ro

Utilizatorii site-ului frosty.ro il folosesc pe riscul propriu, frosty.ro fiind exonerat de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site, si in eventualitatea situatiilor in care acestea au fost virusate independent de vointa frosty.ri si Chilli Services SRL.

Chilli Services SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Chilli Services SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul frosty.ro, acestea fiind puse la dispozitia vanzatorului de catre furnizorii acestuia.

Informatiile prezentate pe frosty.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care vanzatorul le considera de incredere, primite de la furnizorii acestuia. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@frosty.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

frosty.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile generate in urma unor erori tehnice si care prezinta preturi gresite.

frosty.ro nu isi asuma riscuri pentru accesarea link-urilor prezentate pe site in scopul promovarii.

Limitarea accesului la frosty.ro

Utilizatorii site-ului frosty.ro ce fac comentarii, observatii si orice alte comunicari, pot transmite sugestii, intrebari, pareri sau informatii atata timp cat limbajul acestora este civilizat iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu frosty.ro. In caz contrar frosty.ro isi rezerva dreptul de a limita acccesul la site pentru aceste persoane.

Datelor cu caracter personal

Chilli Services SRL prin frosty.ro actioneaza conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Chilli Services SRL se obliga sa prelucreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe frosty.ro.

Chilli Services SRL prin frosty.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon sau e-mail) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale, neputand solicita atragerea raspunderii Chilli Services SRL

Inregistrarea Utilizatorilor

Pentru crearea unui cont de client pe frosty.ro, utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.

Chilli Services SRL prin frosty.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Pretul produselor si serviciilor

Pretul final platit de client in favoarea Chilli Services SRL este format din pretul produsului la care se adauga cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe frosty.ro, in functie de modalitatea de livrare aleasa.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate pe frosty.ro sunt exprimate in RON. Chilli Services SRL nu este o societate platitoare de TVA.

Comanda produselor si serviciilor pe frosty.ro

Prin finalizarea comenzii plasate pe frosty.ro clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (comanda intarziata, transmisa gresit etc).

frosty.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse gresit ce pot conduce la intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii comenzii vor cadea in sarcina clientului.

Prin finalizarea comenzii, clientul se declara de acord ca un reprezentant al Chilli Services SRL (frosty.ro) sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a comenzii.

frosty.ro poate refuza o comanda in baza unor motive obiective (lipsa de stoc, produs retras de pe piata, etc) in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune.

Utilizatorii site-ului frosty.ro sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe site.

In anumite situatii si in baza unor motive justificate, frosty.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda plasata de client. In aceste situatii reprezentantii frosty.ro vor anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata (in cazul in care aceasta a fost achitata).

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre client nu poate fi livrat de catre frosty.ro, Chilli Services SRL prin frosty.ro se obliga sa informam clientul asupra acestui fapt si sa returneze in contul acestuia contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care frosty.ro a luat la cunostinta acest fapt in cazul in care bunurile / serviciile au fost deja achitate.

Facturare & plati pentru comenzile plasate pe frosty.ro

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda plasata de client pe frosty.ro. Vanzatorul va emite catre client o factura fiscala pentru produsele si / sau serviciile livrate / prestate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face in anumite cazuri online (card bancar) sau ramburs.

Garantia produselor vandute pe frosty.ro

Pentru produsele achizitionate de la Chilli Services SRL prin intermediul frosty.ro se asigura garantie in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie pentru produsele cumparate de la Chilli Services SRL, clientul are urmatoarele obligatii: sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator, sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul, sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Garantia se pierde in urmatoarele situatii: avarii sau deteriorari mecanice, expunere excesiva la radiatii solare, lipsa sau modificarea seriei aparatului, modificari ale produsului, defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare, deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului, inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate, distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Garantia nu se ofera in urmatoarele situatii: in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor, dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului, in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Livrarea produselor prin curier sau posta

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Chilli Services SRL prin frosty.ro va informa clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat (daca au fost achitate) vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Chilli Services SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Politica de retur a produselor vandute pe frosty.ro

frosty.ro ofera dreptul de retur pentru clientii care notifica intentia lor dupa primirea produselor dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur in cazul in care clientul plateste transportul coletului.

Clientul se obliga sa notifice frosty.ro privind intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contact@frosty.ro sau prin telefon la numarul 0730.410.783 iar apoi sa efectueze returul (in maxim 30 de zile de la primirea coletului). In caz contrar, frosty.ro poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate catre Chilli Services SRL prin frosty.ro pentru trimiterea curierului in vederea returnarii coletului sunt urmatoarele:

data expedierii coletului;
numarul Comenzii;
suma de returnat;
adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu frosty.ro).

In conformitate cu legea in vigoare, frosty.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

In cazul cartilor acestea nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.

In cazul produse pentru copii: Scaunele auto de copii, carucioarele sau jucariile se returneaza fie in ambalajele originale sigilate, fie in cazul in care au piese lipsa ori prezinta defecte evidente de fabricatie. Daca au fost desfacute, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, in ambalajul original desfacut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului. Produsele alimentare nu pot fi returnate.

Pantofii trebuie sa nu fie uzati pe talpa sau in interior, sa nu prezinte zgarieturi sau pete, sa aiba toate etichetele intacte si sa fie returnati in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate parte a produsului.

Produsele de lenjerie intima, costumele de baie si ciorapii nu pot fi returnate.

Produsele cosmetice care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur.

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care frosty.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Plati cu cardul

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in cazul acceptarii returnarii produselor sau in cazul nelivrarii lor din diferite motive (lipsa total sau partial stoc, intarziere livrare, anulare comanda, etc) in maxim 30 de zile.