Visislim Light 30cps Vitaslim

Produs nou

Suprimă senzația de foame, îmbunătăţeşte metabolismul și accelerează topirea grăsimilor acumulate şi în stare de repaus a corpului, chiar și în timpul somnului.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

42,00 RON

Descriere:

  • Formula usoara cu efect puternic

Visislim LIGHT este „cel mai recomandat produs de slăbit de către farmacişti”, arată o cercetare făcută de „Farma Brand”. Acesta asigură o reducere a greutăţii de două ori mai uşoară şi mai rapidă, fără schimbări drastice ale modului de viaţă.

Eficienţa deosebită se datorează formulei sale uşoare care include doar două ingrediente – PinnoThin™ şi CLA. Acestea acționează în cele mai importante două direcţii în ceea ce priveşte slăbirea – reducerea alimentelor consumate şi creșterea caloriilor arse. Ingredientele complet naturale acţionează mult mai rapid și eficient datorită formulei speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).

  • Mai puțină mâncare fără înfometare

Datorită PinnoThin™, Visislim LIGHT suprimă senzația de foame și, astfel, în mod eficient previne mâncatul în exces. Mărește senzația de sațietate şi asigură o dietă echilibrată cu mult mai puţine alimente consumate. Rezultatul este: mai puţine calorii asimilate fără senzație de foame.

  • Arderea grăsimilor

Al doilea efect al Visislim LIGHT este arderea grăsimilor. Ingredientul activ CLA, îmbunătăţeşte metabolismul și accelerează topirea grăsimilor acumulate. Transformă grăsimile în muşchi. Corpul devine mai ferm şi tonifiat. Visislim LIGHT arde grăsimile şi în stare de repaus a corpului (chiar și în timpul somnului).

INGREDIENTE


CANTITATE 
pentru 1 capsulă

Ulei din semințe de Pin Coreean
(PinnoThin™, Pinus koriensis seed oil)
250 mg
Acid linoleic conjugat
(Conjugated linoleic acid, CLA)
250 mg
Substanţe auxiliare: antioxidant – tocoferol (Е306) 

 

  • Ingrediente naturale cu efect excepţional

 

PinnoThin™ este un ulei vegetal, obţinut din semințe de Pin Coreean (Korean pine). Acesta este bogat în acizi graşi polisaturaţi şi acid gras pinolenic specific. O serie de studii clinice confirmă eficienţa acestui ingredient complet natural în suprimarea poftei de mâncare şi inducerea senzației de sațietate. În studiile efectuate s-a constatat reducerea semnificativă a poftei de a mânca la 30-40 minute după administrare. Astfel, PinnoThin™ reduce rapid senzația de foame, ajută la reducerea consumului de alimente și astfel reduce caloriile consumate în exces.

CLA (Acid linoleic conjugat) ajută la reducerea efectivă a greutăţii, oprind procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în mușchi, asigurând astfel energie. Astfel este inițiată arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în exces. Lucrează îndeosebi de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere și în timpul nopții, ceea ce favorizează reducerea greutății în mod activ chiar și în timpul somnului.

Cum se administrează Visislim LIGHT?

1–2 capsule de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de masă, cu multă apă. Pentru un rezultat mai bun şi de durată a se bea zilnic timp de cel puţin 3 luni.

Contraindicaţii:

Nu sunt cunoscute.

Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare.

Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină din peşte).

* Visislim LIGHT еste „Cel mai bine vândut produs de slabit” în Bulgaria în anul 2011 şi 2012 conform datelor IMS Health.

Prezentare:

30 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Visislim Light 30cps Vitaslim

Visislim Light 30cps Vitaslim

Suprimă senzația de foame, îmbunătăţeşte metabolismul și accelerează topirea grăsimilor acumulate şi în stare de repaus a corpului, chiar și în timpul somnului.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare