Stimulator HGH1000 90cps Quantum Pharm

Produs nou

Creste secretia naturala a hormonului de crestere, îmbunatateste lipoliza, dezvolta masa musculara si întârzie simptomele de îmbatrânire.

 

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

79,00 RON

Descriere:

Produs de ultimă generaţie pentru sportivi.

Hormonul de creştere (HGH – Human Growth Hormon) este principalul hormon responsabil de creştere, în cazul tuturor mamiferelor, şi este asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul şi lipoliza. HGH este un hormon endocrin produs de glanda pituitară (hipofiza) din creier. Secreţia hormonului urmează un ritm circadian, fiind secretat în mai multe pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretată în timpul primelor ore de somn adânc.

Secreţia HGH scade odată cu înaintarea în vârstă – fenomen cunoscut sub denumirea de somatopauză. Odată cu acest declin, debutează simptomele îmbătrânirii. Deficienţa de HGH la adulţi este asociată cu scăderea densităţii minerale a oaselor, reducerea mobilităţii, creşterea ţesutului adipos al organismului şi reducerea masei musculare.

Acest supliment alimentar creşte secreţia naturală a hormonului de creştere, prin substanţe nutritive capabile să stimuleze hipofiza. Dintre aceste substanţe, în compoziţia produsului se regăsesc: arginina, lizina, ornitina, glicina, acidul gama amino butiric (GABA), procaina, vitamina B6, cromul (III) şi extracte vegetale. Aceste componente acţionează sinergic asupra secreţiei intermitente a hormonului de creştere, stimulând puternic secreţia acestuia în timpul nopţii sau ziua, în timpul odihnei.

Suplimentul alimentar HGH-1000, înbunătăţeşte lipoliza, dezvoltă masa musculară şi întârzie simptomele de îmbătrânire a organismului.

 

ACEST SUPLIMENT ALIMENTAR NU CONŢINE HORMONI!

 

DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ (3 capsule) contine:

Acid gama amino butiric (GABA) 288,00 mg

L-Arginin-α-cetoglutarat 288,00 mg

L-Ornitin-α-cetoglutarat 144,00 mg

Lizină-acetat 144,00 mg

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 50,00 mg

Glicină 72,00 mg

Procaină 90,00 mg

Extract vegetal din Tribulus terrestris 144,00 mg

Extract vegetal de Ginseng American (Eleutherococcus senticosus) 144,00 mg

Extract vegetal din Ceai verde (Cammelia sinensis) 72,00 mg

Crom, sub formă de picolinat 480 µg

 

 

Administrare:

Se recomandă consumul zilnic de 3 capsule, pe stomacul gol, seara înainte de culcare. Pentru sportivi se recomandă consumul de 3 capsule după antrenament şi 3 capsule seara, pe stomacul gol, înainte de culcare.

 

 

Prezentare:

90cps

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Stimulator HGH1000 90cps Quantum Pharm

Stimulator HGH1000 90cps Quantum Pharm

Creste secretia naturala a hormonului de crestere, îmbunatateste lipoliza, dezvolta masa musculara si întârzie simptomele de îmbatrânire.

 

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare