5 HTP Slabire 60cps Hypericum

Produs nou

Contribuie la inhibarea poftei de mâncare și în special a celei de dulciuri, stimulează arderea grăsimilor și inhibă depunerea acestora în organism.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

26,00 RON

Descriere:

Ajută la energizarea organismului prin reglarea metabolismului energetic. Participă la normalizarea nivelului colesterolului seric. Acțiune hipolipemiantă, energizantă, detoxifiantă și diuretică.

Iată rolul componentelor:

5-hidroxitriptofan- ul (5-HTP) este precursorul direct al serotoninei, supranumită şi neurotransmiţătorul encefalic al “fericirii”, care joacă un rol foarte important în senzaţia de poftă de mâncare. Suplimentarea dietei noastre cu 5-HTP produce o reducere imediată a poftei de mâncare şi în special a poftei de dulciuri. 5-HTP are şi proprietăţi calmante, antidepresive şi asigură un somn liniştit.
Extractul de Ceai verde are proprietăţi antioxidante, de neutralizare a radicalilor liberi şi de protecţie a celulelor organismului de acţiunea nocivă a acestora, dar şi proprietăţi tonice, diuretice, de reglare a metabolismului lipidelor, hipolipemiante. Conţinutul în theina are efect benefic asupra sistemului nervos care este suprasolicitat în cura de slăbire, reducând stările de oboseală. Are capacitatea de a dizolva grăsimile, iar prin conţinutul de acid tanic stopează absorbţia acizilor graşi şi a colesterolului.
Acetil-L-Carnitina este unul dintre elementele esenţiale ale metabolismului energetic. Aceasta facilitează scăderea în greutate prin stimularea arderii grăsimilor pentru a produce energie, ea asigură transportul grăsimilor în mitocondrii unde sunt arse. Acest efect are loc mai intens dacă este insoţit de activitate fizică susţinută. Acetil-L-Carnitina are şi un efect benefic la nivelul utilizării oxigenului în muşchi, reducând acumularea acidului lactic în aceştia.
Bromelaina este una dintre enzimele vegetale care asigură digestia alimentelor şi transformarea lor în nutrienţii şi energia necesară organismului, menţinând tractul digestiv în stare optimă de funcţionare. Are şi proprietăţi diuretice, anticelulitice, inhibând depunerea de grăsimi în organism.
 

Compozitie:

5 – Hidroxitriptofan (5-HTP – extract de Griffonia simplicifolia), Bromelaină (extract de Ananas – Ananas comosus),extract de Ceai verde (Camellia sinensis), Acetil-L-Carnitină, Amidon din porumb, gelatină(capsule)

Mod de administrare:

Pentru adulți doza medie recomandată este de 2 capsule pe zi, dimineața și seara, înainte de masă.
Doza maximă recomandată este de 3 capsule pe zi, câte 1 capsulă înaintea fiecărei mese principale a zilei.
Se vor face 3 cure repetate de câte 45 de zile, cu pauze de 1 săptămână între cure.
 

Prezentare:

60 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

5 HTP Slabire 60cps Hypericum

5 HTP Slabire 60cps Hypericum

Contribuie la inhibarea poftei de mâncare și în special a celei de dulciuri, stimulează arderea grăsimilor și inhibă depunerea acestora în organism.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare