Aloe Ferox 30cpr Dacia Plant

Produs nou

Mentine greutatea corporala in limite normale, detoxifica tractul intestinal, protejeaza ficatul, accelereaza tranzitul intestinal, sustine regenerarea celulara.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

19,20 RON

Descriere:

ALOE FEROX este o plantă recomandată pentru detoxifierea organismului şi accelerarea tranzitului intestinal.

Aloe ferox face parte din familia Xanthorrhoeaceae, fiind o plantă mult mai robustă decât Aloe vera. Originară din Africa de Sud, creşte pe câmpii semiaride şi dealuri stâncoase, fiind întâlnită până la altitudini de 1000m. Aloe ferox are dimensiuni mult mai mari decât Aloe vera, putând ajunge la 3,5 m înălţime; frunzele sunt foarte tari, aproape imposibil de rupt cu mâna, având ţepi ascuţiţi de culoare brun-roşcată de-alungul marginii, atât pe partea superioară, cât şi pe cea inferioară. Inflorescenţa are formă de candelabru, fiind alcătuită din flori de formă tubulară şi culoare portocalie, ce cresc doar la vârful tulpinii. Numele de ''Aloe ferox'' provine de la cuvântul arab ''aloeh'', care înseamnă ''sevă cristalină şi amară'' şi de la “ferox’’care înseamnă “feroce”, datorită ţepilor ascuţiţi de pe frunze. Planta înfloreşte din luna mai şi până în septembrie, putând fi recoltată atât din flora spontană, cât şi din culturile special amenajate. Conform ultimelor cercetări medicale în domeniu, există aproximativ 400 de specii de aloe. Aloe ferox este specia cu cea mai mare capacitate de detoxifiere, comparativ cu Aloe vera având de 20 de ori mai multă aloină, de 3 ori mai multe polizaharide şi cu 36% mai mulţi aminoacizi. În medicina tradiţională africană planta se întrebuinţa ca purgativ şi pentru calmarea durerilor articulare.
 

Contribuie la:

-funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:
-detoxifierea tractului intestinal,
-protejarea celulelor hepatice,
 -accelerarea tranzitului intestinal,
-funcţionarea normală a sistemului imunitar,
-procesul de regenerare celulară,
-menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului şi glucozei în sânge,
-menţinerea greutăţii corporale în limite normale

 

Contraindicatii:

Obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale în perioada crizelor (boala Crohn, colită ulceroasă), intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.

Compozitie:

Aloe (Aloe ferox) - extract hidroalcoolic 20:1 din părţi aeriene (350 mg); celuloză microcristalină; stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu coloidal

Administrare:

Adulţi şi tineri peste 15 ani: 1 comprimat pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
În situaţii solicitante, adulţii pot lua câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, pe perioade scurte (2-3 săptămâni).

Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Aloe Ferox 30cpr Dacia Plant

Aloe Ferox 30cpr Dacia Plant

Mentine greutatea corporala in limite normale, detoxifica tractul intestinal, protejeaza ficatul, accelereaza tranzitul intestinal, sustine regenerarea celulara.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare