Super Rhodiola 60cps Secom

Produs nou

Creste capacitatea de adaptare a organismului la stresul psihic si cel metabolic, imbunatateste functiile sistemului nervos, mentine nivelul serotoninei si dopaminei.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

100,00 RON

Descriere:

Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola Rosea este folosita de peste 2000 de ani.

Contribuie la:

 • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, imunitate, disfunctii hormonale):
  • moduleaza nivelul cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus – hipofiza – suprarenale – tiroida – gonade
 • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale):
  • imbunatateste functiile sistemului nervos
  • mentine nivelul serotoninei si dopaminei: reduce actiunea enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori) si creste permeabilitatea barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan) si ai dopaminei (tirozina)
  • stimuleaza metabolismul energetic celular: creste productia de adenozin trifosfat (ATP – nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule) si de creatin fosfat (CP) necesara resintezei de ATP
  • creste capacitatea de utilizare a oxigenului celular

Avantaje:

 • extract standardizat din radacina de Rhodiola rosea, 500mg/capsula
 • garantat 3% rozavine  si 1% salidrozide
 • capsule vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane
 • ajunge pana la 60 de zile de administrare

 

 

Compozitie per 1 capsula:

Rhodiola500 mg
(Rhodiola Rosea)(extract din radacina, garantat 15mg [3%] rozavine si 5mg [1%] salidrozide)

 

 

Administrare:

Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Prezentare:

60 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Super Rhodiola 60cps Secom

Super Rhodiola 60cps Secom

Creste capacitatea de adaptare a organismului la stresul psihic si cel metabolic, imbunatateste functiile sistemului nervos, mentine nivelul serotoninei si dopaminei.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare