Sollievo Bio 45cpr Aboca

Produs nou

Favorizeaza tranzitul intestinal fiziologic, se recomanda in episoade ocazionale de constipatie, combina proprietatile laxative ale plantelor Senna si Aloe.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

33,00 RON

DESCRIERE:

Sollievo ECO tablete este un produs realizat din ingrediente pe bază de plante obţinute prin intermediul metodei de Producţie Ecologică (Reg. CE 834/2007). Selecţia atentă a materiilor prime garantează un produs de înaltă calitate, util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic.

Tehnologia exclusivă de producţie dezvoltată şi brevetată de Aboca (Brev. European 1075830) foloseşte fluxuri de vapori care, în contact cu fitocomplecşii micronizaţi din plante, duc la formarea unor "agregate granulare" şi permit realizarea produsului Sollievo ECOtablete utilizând exclusiv ingrediente vegetale funcţionale, fără nici un adaos de substanţe de sinteză.

Aceste caracteristici fac din Sollievo ECO tablete un produs Ecologic cu ingrediente 100% naturale şi funcţionale, de utilizat la nevoie datorită formei practice de administrare sub formă de tablete.

ACTIUNE:

Combina proprietatile laxative ale plantelor Senna si Aloe care au influenta asupra digestie.
Aceste doua plante au un rol important in reglarea functiei intestinale deoarece reduc efectele determinate de antrachinone (compusi de degradare finala rezultati in urma procesului de digestie; determina in unele cazuri Constipatia
Sollievo se recomanda in episoade ocazionale de constipatie.

CANTITATE PENTRU DOZA MINIMĂ ZILNIC RECOMANDATĂ (1 TABLETĂ):

pulbere din frunze de Senna (Cassia angustifolia)* 122 mg titrat în glicozide hidroxiantracenice exprimat în sennoside B 2 % , pulbere din rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale)* 97 mg, suc din frunze de Aloe (Aloe ferox)* 92 mg titrat în aloină A+B 18%, pulbere din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus)* 32 mg, pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)* 27,7 mg, pulbere din fructe de Chimen (Carum carvi)* 23 mg, pulbere din fructe de Cumin (Cuminum cyminum)* 6 mg, aromă naturală din ulei esenţial de Fenicul (Foeniculum vulgare) 0,3 mg.

MOD DE ADMINISTRARE:

1-3 tablete seara la culcare, la nevoie.

AVERTIZARI: 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. PRECAUŢII Nu se recomandă folosirea produsului vreme îndelungată, de către copii şi femei însărcinate sau care alăptează.

PREZENTARE:

45 compriate

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sollievo Bio 45cpr Aboca

Sollievo Bio 45cpr Aboca

Favorizeaza tranzitul intestinal fiziologic, se recomanda in episoade ocazionale de constipatie, combina proprietatile laxative ale plantelor Senna si Aloe.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare