Nou Carbo Forte 60g Zenyth Pharmaceuticals

Carbo Forte 60g Zenyth Pharmaceuticals

Produs nou

Diminueaza flatulenta si balonarea generate de gazele intestinale, reduce toxinele, reduce senzatia de greutate și presiune în abdomen, normalizeaza ph-ul intestinal.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

34,00 RON

Descriere:

Supliment alimentar 100% natural, 100% vegetal, recomandat pentru reducerea flatulenței după consumul de alimente.

Gazele rezultate din fermentația și putrefacția intestinală favorizează apariția balonărilor intestinale, aerofagiei, meteorismului, determinând senzația de disconfort abdominal. Susținerea funcționării normale a sistemului digestiv implică eliminarea acestui disconfort prin diminuarea flatulenței generate de gazele intestinale, reducerea toxinelor, menținerea unor niveluri sănătoase ale pH-ului intestinal, reducerea senzației de greutate și presiune în abdomen. Datorită suprafeței specifice foarte mari, obținută exclusiv prin procese de distilare (fără utilizarea unor solvenți chimici), cărbunele activat are capacitatea de a reține prin atracție electrostatică o gamă diversificată de toxine, agenți poluanți sub formă de lichide sau gaze.

Compozitie:

100% cărbune vegetal din coajă de nucă de cocos (Cocos nucifera), activat prin distilare. 

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare:

Adulți: 1-2 g (1/2-1 linguriță rasă), înainte și după masă, în amestec cu apă. Dacă este cazul, se poate repeta doza după 2 ore. Nu se recomandă depășirea dozei de 6 g/zi.

Pulberea se pune într-un pahar, se adaugă apoi progresiv apa și se amestecă, iar suspensia astfel formată se bea într-o singură priză. Efectul benefic se obține în condițiile consumului unei cantități de 1 g, cu cel puțin 30 minute înainte de masă, și 1 g imediat după masă.

Precauții și contraindicații: 
A se administra cu două ore înainte sau la două ore după medicația alopată. Nerecomandat persoane­lor care suferă de constipație cronică.

Efecte secundare și interacțiuni: 
Poate produce temporar colorarea scaunului în negru, intensificarea transpirației sau schimbarea mirosului acesteia. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului sau administrarea pe termen lung (mai mult de 3-4 săptămâni consecutive) poate interfera cu procesul de absorbție a unor nutrienți, poate cauza deze­chilibre electrolitice sau constipație. În caz de dureri abdominale puternice, consultați medicul.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL, loc. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Carbo Forte 60g Zenyth Pharmaceuticals

Carbo Forte 60g Zenyth Pharmaceuticals

Diminueaza flatulenta si balonarea generate de gazele intestinale, reduce toxinele, reduce senzatia de greutate și presiune în abdomen, normalizeaza ph-ul intestinal.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare