Genacol 90cps Darmaplant

Produs nou

Cu Genacol spui Adio, reumatismului, artritei, artrozei si coxatrozei! Amelioreaza durerile articulare, reface cartilajele, ajuta la refacere dupa accidente si fracturi.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

126,50 RON

Descriere:

Genacol® este o formula naturala pe baza de colagen 100% pur (400 mg colagen + 10 mg vitamia C)

Genacol® a fost creat pentru a ajuta persoanele cu probleme articulare. Fie ca vorbim de dureri de spate, dureri de umeri, de maini, solduri sau genunchi, hidrolizatul de colagen ajuta la refacearea rezervelor de colagen din organism si reducerea tuturor acestor dureri.

Colagenul este cea mai raspandita proteina din corpul uman, fiind prezent in majoritatea tesuturilor din organism. El se gaseste la nivelul cartilajelor, tendoanelor, sistemului osos, la nivelul muschilor fiind totodata componenta principala din strucura pielii.

Genacol® este singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen:

 • Colagenul de tip I – Oase, tendoane, ligamente și piele

 • Colagenul de tip II – Cartilaj și structura ochilor

 • Colagenul de tip III – Ficat, plamani si artere

 • Colagenul de tip IV – Rinichi si mai multe organe interne

 • Colagenul de tip  V  – Cele mai multe tesuturi conjunctive, par și placenta

Genacol®- prin tehnologia sa unica numita AminoLock, pe care nu o intalnim la nici un alt produs similar, face ca organismul nostru  sa absoarba moleculele de colagen atat de importante noua, in proportie de 98 % si astfel putem scapa de dureri. Acest proces imbunatateste mecanismul natural de producere a colagenului iar organismul poate sintetiza tipurile specifice de colagen in functie de nevoile sale oferind astfel un raspuns natural si eficient la imbatranirea tesuturilor.

GENACOL  LUPTA IMPOTRIVA DURERILOR!

 • Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
 • Contribuie la mentinerea sanatatii cartilajelor si la refacerea acestora
 • Participa la functionarea normala a articulatiilor
 • Ajuta la o recuperare mai rapida dupa accidente sau fracturi
 • Recomandat sportivilor pentru o recuperare rapida si fara efort
 • Confera un somn odihnitor si de calitate

Hidrolizatul de colagen din Genacol® acţioneaza in 3 etape astfel:

1. Etapa de absorbtie: dupa administrarea Genacol® , hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.

2. Etapa de distributie: secventele de aminoacizi din hidrolizatul de colagen, obtinute prin tehnologia Aminolock patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.

3. Etapa de stimulare: hidrolizatul de colagen din Genacol® stimuleaza sinteza celor mai importante cinci tipuri de colagen din organism.

image2

*Efectul hidrolizatului de colagen(GENACOL®) asupra durerii articulare .

O. Bruyère, B. Zegels, L. Leonori, V. Rabenda, A. Jansens and J.-Y. Reginster

Departamentul de Sanatate Publica si Epidemiologie ,Universitatea din Liège, Belgia

Studiul evalueaza eficienta hidrolizatului de collagen comparativ cu placebo in reducerea durerii articulare. Rezultatele indica faptul ca tratamentul cu hidrolizat de colagen 1200 mg/zi a fost foarte eficient în reducerea durerii de la nivelul articulatiilor. Lotul pacienţilor trataţi cu hidrolizat de colagen 1200 mg/zi a demonstrat o reducere semnificativa statistica a durerii. De asemenea nu a existat nici o diferenta in ceea ce priveste toleranta si siguranta intre cele doua loturi de pacienti demonstrandu-se astfel ca administrarea a 1200 mg /zi de hidrolizat de collagen (Genacol) este sigura si produsul este foarte bine tolerat.

In cazul persoanelor testate carora li s-a administrat hidrolizat de collagen 1200 mg/zi timp de 12 saptamani s-a constata o reducere semnificativa a durerii la nivelul articulatiilor, acest lucru determinand:

 • o mai buna mobilitate

 • o mai buna felxibilitate

 • o mai mare libertate de miscare

Cu alte cuvante o imbunatatire generala a calitatii vietii.

Genacol® are in compozitie si 10 mg vit C per capsula care reprezinta o componenta importanta a procesului de sinteza de colagen si una dintre vitaminele cu cel mai puternic efect antioxidant.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste varsta de 14 ani: 3 capsule /zi seara.

Se recomanda consumul zilnic a 1,5 litri de apa. Pentru rezultate eficiente se recomanda administrarea de lunga durata (cel putin 3 luni de zile )

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare:

Flacon 90 de capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Genacol 90cps Darmaplant

Genacol 90cps Darmaplant

Cu Genacol spui Adio, reumatismului, artritei, artrozei si coxatrozei! Amelioreaza durerile articulare, reface cartilajele, ajuta la refacere dupa accidente si fracturi.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare