Hepa Plus 30cps Polipharma

Produs nou

Ajută la întreţinerea, protejarea şi recuperarea funcţiilor ficatului, stimulează atât secreţia vezicii biliare, cât şi expulzarea bilei în duoden, stimuleaza tranzitul intestinal.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

19,30 RON

Descriere:

HEPA PLUS capsule este un produs bazat pe o combinaţie de extracte vegetale naturale care, printr-un posibil sinergism între componente şi prin completarea gamei de substanţe bioactive, ajută la întreţinerea, protejarea şi recuperarea funcţiilor ficatului, stimulează atât secreţia vezicii biliare, cât şi expulzarea bilei în duoden, asigurând o bună funcţionare a metabolismului, prin digestia optimă a alimentelor.
Produsul poate reduce riscul formării formaţiunilor pietroase (calculi) în vezica biliară (fiere).

HEPA PLUS capsule este recomandat ca supliment alimentar persoanelor predispuse sau cu probleme cunoscute de funcţionare a ficatului şi a vezicii biliare.

HEPA PLUS capsule conţine o combinaţie de substanţe bioactive naturale, care îşi completează reciproc acţiunile şi poate fi utilizată cu succes pentru a regla şi susţine funcţionalitatea ficatului şi a vezicii biliare.

Compozitie/capsula:

100 mg extract uscat 30-35:1 din fructe de Armurariu(Silybum marianum L),standardizat la minimum 80%silimarina exprimata la silibinina,50 mg extract uscat din parti aeriene de papadie(Taraxacum officinale),cu minimum 10% flavonoide,40mg,extract uscat 4:1 din conuri de Hamei(Humulus lupulus L) si alte ingreidente:StarCap 1500(amidon de porumb,amidon pregelatinizat),stearat de magneziu,dioxid de siliciu coloidal anhidru,gelatina,dioxid de titan(E171),oxid rosu de fer(E172).Extractul din fructe de Armurariu (silimarina) este un produs natural care se obţine din seminţele plantei Silybum marianum (L) Gaerth. Silimarina este un amestec format din mai multe flavonoide, componenta principală fiind silibina. Acţiunea silimarinei se datorează compoziţiei complexe de flavonoide, care nu permit trecerea substanţelor toxice în ficat şi favorizează eliminarea lor din organism. Silimarina protejează organismul de toxinele din apă şi din alimente, de efectele nedorite ale diferitelor substanţe toxice pentru ficat şi de efectul consumului cronic de alcool.

Extractul din părţi aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale), prin substanţele sale bioactive, este cunoscut ca un detoxifiant natural pentru sânge şi ficat asigurând astfel tonusul general al organismului.
Suplimentar, are proprietatea de a scădea excesul de grăsimi din sânge, stimulează secreţia vezicii biliare cu favorizarea eliminării secreţiei biliare în duoden şi, de asemenea, stimulează secreţia pancreatică. Scade secreţia în exces de suc gastric la nivelul stomacului, stimulând tranzitul intestinal şi contribuind la eliminarea edemelor.

Extractul de Hamei (Humulus lupulus) prin componentele bioactive din conurile femeieşti (Lupuli Strobuli), care conţin uleiuri esenţiale şi răşini, contribuie la completarea acţiunii benefice asupra organismului în general, inclusiv asupra funcţionalităţiii vezicii biliare prin stimularea secreţiei biliare sau prin favorizarea descărcării/eliminării secreţiei biliare în duoden. Este cunoscut şi pentru acţiunea sa calmantă, precum şi pentru cea de reglare a metabolismului şi, nu în ultimul rând, pentru creşterea poftei de mâncare, datorită substanţelor sale bioactive cu gust amar. 

Mod de administrare:

Adulti: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, timp de 3 luni.

Se administrează cu o cantitate suficientă de apă.

Cura se poate repeta după o pauză de 1-2 săptămâni. 

Prezentare:

30 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Hepa Plus 30cps Polipharma

Hepa Plus 30cps Polipharma

Ajută la întreţinerea, protejarea şi recuperarea funcţiilor ficatului, stimulează atât secreţia vezicii biliare, cât şi expulzarea bilei în duoden, stimuleaza tranzitul intestinal.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare