Liv.52 DS 60cpr Himalaya Herbal

Produs nou

Stimuleaza regenerarea tesutului hepatic si eliberarea fermentilor biliari, normalizeaza transaminazele,  protejeaza celulele hepatice de metabolitii toxici, normalizeaza apetitul.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

41,70 RON

Descriere:

Liv.52 DS - Putere dubla, sub forma de tablete. 

Liv.52 DS este un supliment alimentar care optimizeaza functiile ficatului avand o formula hepatoprotectoare complexa cu efecte dovedite de peste 50 de ani in intreaga lume. 

Acesta ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reduce nivelul enzimelor hepatice si impiedica incarcarea cu grasimi a ficatului. Liv.52 intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, medicametelor si a diverselor toxine.

Sustine functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului si determina eliminarea secretiilor biliare. Normalizeaza apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor. Se recomanda ca adjuvant in hepatite acute si cronice, steatoza, dischinezie biliara, ciroza hepatica in stadii incipiente, lipsa poftei de mancare si in toxicitatea determinata de alcool sau medicamente.

Capparis spinosa


Extractul din planta este util in hepatite acute si ciroza hepatica. Stachydrina este unul din ingredientele active si are actiune antihepatotoxica, mentinand arhitectura normala a ficatului si nivelul de glicogen si proteine serice.

Cichorium intybus (cicoare)


Extractul din planta are actiune hepatoprotectoare. Cichorin din Cichorium intibus este util in hepatitele determinate de medicamente, alcool si substante toxice. Are proprietatea de a inhiba degradarea oxidativa a ADN-ului in tesuturi, prevenind astfel afectarea hepatica de catre radicalii liberi. Efectul coleretic se datoreaza polifenolilor din compozitie.

Terminalia arjuna


Scoarta macinata este un diuretic eficient si totodata un bun hemostatic. Terminalia arjuna are efect antioxidant si hepatoprotector, reduce nivelul de colesterol si inhiba peroxidarea lipidelor.

Achillea millefolium (coada soricelului)


Extractul din planta contine flavonoide si terpenoide cu proprietati antioxidante si antiinflamatorii.

Mandur bhasma


Este un oxid feroso-feric utilizat in diverse boli consumptive, anemie, afectiuni hepatice si splenice.

Mod de prezentare

Liv.52 DS

Tip doza

Fiecare tableta contine
Continut
65 mg - Capparis spinosa 
65 mg - Cichorium Intybus 
33 mg - Mandur bhasma 
32 mg - Solanum nigrum 
32 mg - Terminalia arjuna 
16 mg - Cassia occidentalis 
16 mg - Achillea millefolium 
16 mg - Tamarix gallica

Tip componente

           pulberi


FARA EFECTE ADVERSE

Daca cineva va recomanda un adjuvant pentru ficat sau pentru oboseala cronica, efectele adverse sunt primele care trebuie verificate la acesta. Ei bine, Liv.52 nu are efecte adverse, fiind adjuvantul perfect pentru ficatul tau.

VA OFERA PROTECTIE

Ficatul este unul dintre cele mai complexe organe, de aceea este important sa-l ajutam in momentele in care exista un excess de alcool, oboseala sau posibilitatea aparitiei unor boli hepatice grave

CU INGREDIENTE NATURALE

Liv.52 este adjuvantul hepatic recunoscut pe plan mondial cu ingrediente naturale, atent selectionate si in cantitatile perfecte pentru ficatul tau.

Mod de administrare:

Numai la adulti: 1-2 tablete de 2 ori/zi

Prezentare:

60 comprimate

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Liv.52 DS 60cpr Himalaya Herbal

Liv.52 DS 60cpr Himalaya Herbal

Stimuleaza regenerarea tesutului hepatic si eliberarea fermentilor biliari, normalizeaza transaminazele,  protejeaza celulele hepatice de metabolitii toxici, normalizeaza apetitul.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare