Kudzu Root 500mg 60cps Swanson

Produs nou

Detoxifica si regenereaza organismul, fortifica sistemul nervos, lupta contra dependentelor de alcool si nicotina, protejeaza ficatul, accelerează evacuarea toxinelor.

Pret final (societate neplatitoare de TVA) 

38,33 RON

Descriere:

Rădăcina kudzu conţine isoflavone, substanţe active care reduc dorul după nicotină şi alcool, ajută în detoxifierea organismului, fortifică eficient sistemul nervos ale persoanelor cu dependenţe.

Kudzu este o plantă agăţătoare originară din Asia care poate creşte chiar 30 cm într-o zi. Este utilizat în scopuri de vindecare de secole, fiind un detoxifiant foarte bun. În medicina tradiţională chineză diferitele părţi ale plantei au fost folosite pentru regenerarea şi fortifierea organismului.

La sfârşitul anilor 1980 oamenii de ştiinţă din America au început să analizeze planta kudzu din punct de vedere medicinal. Mulţumit acestei plante, sertonina şi dopamina rămân în sânge pentru mai mult timp şi astfel sporeşte sentimentul de bucurie în mod natural, ceea ce este un ajutor important în lupta contra dependenţelor.

Hormonii dopamină şi serotonină sunt răspunzători şi pentru buna dispoziţie. Lipsa lor poate cauza sentimente extremiste ca agresivitatea sau depresia. Kudzu accelerează evacuarea toxinelor din organism, are efect detoxifiant şi regenerant pentru ficat. Are efect de lungă durată care apare în 10-14 zile.

Administrarea capsulelor din rădăcină kudzu este recomandat persoanelor care au următoarele simptome:

  • dependenţă de alcool
  • dependenţă de nicotină
  • acumularea toxinelor în ficat (cauzată de alcool, medicamente, alimentaţie inadecvată)
  • hipersensibilitate sau apatie
  • circulaţie deficitară la nivelul membrelor şi creierului
  • indigestie
  • extenuarea generală a organismului
  • simptome de menopauză

Compozitie:

Ingredient activCantitateDZR

Kudzu Root
(Pueraria lobata)

500mg*****

Alte ingrediente: 

rădăcini de Kudzu (Pueraria lobala), gelatină (capsula), celuloză microcristalină (agent de încărcare).

Administrare:

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se consuma, de preferință în doi ani de la data fabricației.

A se administra cu prudență copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de afecțiuni renale și hepatice severe. Poate interacționa cu estrogeni, antiaritmice, hipotensoare, hipoglicemiante la administrare concomitentă.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Kudzu Root 500mg 60cps Swanson

Kudzu Root 500mg 60cps Swanson

Detoxifica si regenereaza organismul, fortifica sistemul nervos, lupta contra dependentelor de alcool si nicotina, protejeaza ficatul, accelerează evacuarea toxinelor.

Pret final (societate neplatitoare de TVA) 

Produse asemanatoare