Liver Help 360g Zenyth Pharmaceuticals

Produs nou

Detoxifica ficatul, elimina oboseala fizica si intelectuala, mărește capacitatea de regenerare a celulelor ficatului, asigura drenajul hepato-biliar și curățarea sângelui, imbunatateste digestia.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

87,50 RON

Descriere:

Mănânci multe grăsimi, zahăr, produse cu aditivi? Fumezi, faci prea puțină mișcare, trăiești într-un mediu poluat, iei frecvent medicamente? Te supără oboseala frecventă și tulburările digestive și biliare? Ai ficatul mărit sau probleme cu colesterolul? O alimentație echilibrată, mai multă mișcare și o cură cu ceaiul LiverHelp te vor ajuta cu siguranță să ai un ficat mai sănătos!

Ficatul Nu Doare, Dar Suferă!

Supranumit „uzina chimică“ a organismului, ficatul este totodată și un organ foarte important de detoxifiere. De sănătatea sa depinde în mod direct buna funcționare a întregului organism și starea noastră zilnică! Stilul de viață modern obosește și încarcă ficatul: substanțe poluante, grăsimi, zahăr, aditivi chimici, stres…. Nu aștepta ca ficatul tău să aibă de suferit, protejează-ți sănătatea cu o cură de detoxifiere și protecție hepatică cu ceaiul LiverHelp!

LiverHelp este un detoxifiant și hepatoprotector 100% natural, sub formă de ceai din plante medicinale.
Nu conține aditivi chimici, conservanți sau îndulcitori artificiali!

Ingrediente: fructe de armurariu, păpădie, flori de trifoi roșu, rădăcină de ghințură albastră, rădăcină de lemn-dulce.

Ficatul, Un Organ Vital Mereu Agresat! LiverHelp Vine În Ajutorul Ficatului!

 

Beneficii:

  • Stimularea detoxifierii ficatului.
  • Asigurarea sănătății și a bunei funcționări a ficatului.
  • Atenuarea sau eliminarea stărilor de oboseală fizică sau intelectuală.
  • Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
  • Menținerea în limite normale a transaminazelor.
  • Îmbunătățirea digestiei prin stimularea funcției biliare, eliminarea senzației de greață și a vărsăturilor care apar după mese.
  • Menținerea sănătății sistemului imunitar.
  • Păstrarea aspectului sănătos al pielii.
  • Eliminarea retenției de apă din țesuturi.

Ficatul Se Regenerează!!!

Ficatul îşi revine în 4-5 luni chiar dacă doar un sfert din el (25%) mai este funcțional.

fazele degenerarii ficatului

Nu este deloc o exagerare! Ficatul are o extraordinară capacitate de regenerare. Regenerarea ficatului este posibilă îndeosebi în cazul steatozei hepatice. Aceasta este prima fază a degenerării ficatului și este reversibilă prin regim alimentar și cu ajutorul unui hepatoprotector natural, așa cum este ceaiul LiverHelp.

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului, singurul care se poate regenera, și îndeplinește peste 500 de funcții vitale. Ficatul este responsabil de producerea unor factori imunitari și hormoni, a colesterolului, contribuie la reglarea ciclului menstrual, produce substanțe indispensabile digestiei. De asemenea, el stochează vitamine și nutrienți, ajută la coagularea sângelui și filtrează toate substanțele chimice care ajung în organism, inclusiv reziduurile metabolice și medicamentele.

Dacă încărcătura toxică a organismului este ridicată, funcționarea ficatului este mult îngreunată. În consecință, din păcate, multe persoane suferă de ficat gras și inflamat, sunt supraponderale, au probleme cu colesterolul și glicemia și un tonus general scăzut.

Știai că doar 25%-30% din colesterol ajunge în organism prin alimentație, restul fiind produs de ficat? Dacă ficatul funcționează defectuos, nivelul colesterolului este ridicat, chiar dacă nu mâncați alimente bogate în grăsimi.

Plantele din formula LiverHelp acționează sinergic pentru a asigura sănătatea și buna funcționare a ficatului, asigurând protecția acestuia împotriva factorilor nocivi (substanțe nocive, medicamente toxice, metale grele, noxe industriale, toxine), detoxifierea (eliminarea compușilor toxici acumulați) și regenerarea celulelor hepatice.

Ingrediente:

Armurariu(Silybum Marianum)

Armurariul este unul dintre cei mai puternici aliați ai sănătății ficatului. Denumit popular „salvatorul ficatului“, armurariul are acțiune hepatoprotectoare, antioxidantă, detoxifiantă. Substanța activă din armurariu este silimarina, demonstrată ca un puternic detoxifiant și tonic al ficatului. Silimarina protejează ficatul, mărește capacitatea de regenerare a celulelor ficatului și ajută la detoxifierea multor substanțe toxice.

Păpădie (Taraxacum Officinale)

Cunoscută drept „planta care știe a le vindeca pe toate“, păpădia este unul din cele mai bune remedii naturale pentru drenajul hepato-biliar și curățarea sângelui. Are acțiune depurativă, decongestivă, colagogă și coleretică. Contribuie la eliminarea uraților și a microcalculilor renali, precum și la eliminarea retenției de apă din țesuturi. Păpădia contribuie și la îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal.

Trifoi Roșu (Trifolium Pratense)

Trifoiul roșu completează acțiunea detoxifiantă a ceaiului LiverHelp și de asemenea contribuie la eliminarea retenției de apă. S-a demonstrat că acidul salicilic din această plantă îi conferă proprietăți analgezice și antiinflamatoare, iar alte ingrediente active sunt utile în combaterea unor bacterii patogene.

Lemnul-Dulce (Glycyrrhiza Glabra)

Lemnul-dulce are o îndelungată tradiție ca aliat al ficatului în combaterea toxinelor, iar studiile moderne au demonstrat efecte benefice și în alte probleme hepatice. Datorită proprietăților diuretice, lemnul-dulce îmbunătățește procesul de eliminare a toxinelor din organism. Îmbunătățește digestia și peristaltismul intestinal. Lemnul-dulce are un gust natural dulceag, motiv pentru care ceaiul LiverHelp are un gust natural foarte bun. LiverHelp nu este amar, așa cum sunt, de regulă, ceaiurile hepatice!

Ghințura Albastră (Gentiana Asclepiadea)

Denumită popular „căpitanul buruienilor de leac“, ghințura albastră este un excelent drenor hepato-biliar. Ghințura stimulează regenerarea ficatului, îmbunătățește digestia, are acțiune helmintică (antiparazitară), antiseptică și antiinflamatoare. Ghințura albastră este un ajutor eficient în perioadele de convalescență. De asemenea conține principii active amare (în primul rând amarogentina) cu acțiune tonică.

Mod de administrare:

În caz de afectare minoră a ficatului (steatoză hepatică, ficat obosit), precum și preventiv, pentru păstrarea sănătății, se face o cură de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o dată sau de două ori pe an.

În caz de afectare gravă a ficatului este necesară o cură de regenerare hepatică de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta după o pauză de 1-2 luni.

LiverHelp poate fi administrat și ocazional, în stări de extenuare fizică sau intelectuală, în caz de grețuri, stări de vomă, după excese alimentare sau de alcool.

Ceaiul se consumă neîndulcit, în două-trei reprize zilnice.

LiverHelp poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întreținere și detoxifiere a ficatului și a aparatului digestiv.

Mod De Preparare:

În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 2-3 lingurițe dozatoare de ceai LiverHelp, se fierb 1-2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit. Dacă nu dorești să prepari tot ceaiul odată, îți poți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.

Important! În situațiile în care nu ai posibilitatea să îți preparați ceaiul sau dacă nu ai voie să consumi multe lichide, poți consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se țin sub limbă 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apă.

Doze Uzuale:

Adulți și copii peste 12 ani: 2-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-12 g) în cure de detoxifiere, 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (12-16 g) în cure de regenerare hepatică.
Copii 4-12 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului.
Doza maximă recomandată: 5 lingurițe pe zi (20 g).

Precauții/contraindicații: 

Pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Prezentare:

360g

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Liver Help 360g Zenyth Pharmaceuticals

Liver Help 360g Zenyth Pharmaceuticals

Detoxifica ficatul, elimina oboseala fizica si intelectuala, mărește capacitatea de regenerare a celulelor ficatului, asigura drenajul hepato-biliar și curățarea sângelui, imbunatateste digestia.

Pret final (societate neplatitoare de TVA)

Produse asemanatoare