Lista produselor dupa producator Activ Pharma Star

Produse naturale rezultate exclusiv din agricultura ecologica.

Atunci cand vorbim despre superalimente, vorbim despre hrana produsa fara substante toxice sau substante chimice nocive. Prin urmare, vom alege intotdeauna producatori care pot garanta pentru superalimente de cea mai inalta calitate, cu accent deosebit pe agricultura ecologica, realizate din ingrediente furnizate de producatori de materie prima de incredere.


Scopul nostru este sa putem livra preturi etice, care faciliteaza mentinerea unui mediu curat si propice pentru a asigura dezvoltarea economica echitabila a tuturor participantilor la acest proces. Noi credem ca succesul economic adevarat ofera beneficii pentru producatori si consumatori iar conservarea biodiversitatii si a bunastarii tuturor fiintelor vii poate fi realizata doar prin aplicarea principiilor comertului echitabil si al antreprenoriatului social.


Ne angajam sa investim in dezvoltarea mediului local astfel incat copii nostrii sa poata trai in echilibru si in deplina armonie cu natura.

Mai mult
Contribuie intarirea oaselor, mobilitatea articulatiilor, flexibilitatea muschilor, joaca un rol esential in formarea colagenului, elastinei, cartilajului si cheratinei.Pret final (societate neplatitoare de TVA)
0 Recenzie(i)
82,40 RON
In stoc
Showing 1 - 1 of 1 item